Puhelintilaukset 040 7273679 / arkisin klo.10-17

Vintage Handira tyynynpäällinen 40×40

55,00

Varasto loppu

Paljetein ja tupsuin koristellut, luonnonmateriaaleista käsinkudotut Handirat ovat marokkolaista käsityötä kauneimmillaan. Hääkapioiksi Berberheimojen valmistamista peitteistä on valmistettu Lavlialle unikkeja tyynynpäällisä, joilla luot kotiin hieman taianomaista Tuhannen ja yhden yön tunnelmaa.

Todellisia vintage aarteita joiden säihke lumoaa!

– Koko noin 40x40cm
– Etuosa pääosin villaa, tausta puuvillaa
– Valmistettu käsin
– Valmistusmaa Marokko

Kuvaus

Handira eli marokkolainen hääpeitto (wedding blanket) on Berberheimojen perinteinen häälahja avioliittoon astuville. Jo tyttölapsen synnyttyä perheeseen suvun naisväki aloitti näiden kauniiden kankaiden kutomisen tulevia naimamenoja silmällä pitäen. Handiran merkitys oli suojata morsiusparia pahoilta hengiltä ja toivottaa onnea sekä hedelmällisyyttä vastanaineille.

Handirat on yleisimmin valmistettu villasta, puuvillasta ja pellavasta. Väritys on eri valkoisen sävyjä, toki sekaan on toisinaan eksynyt väriläiskiä mm.punaista. Tunnusomaista on kuitenkin helisevät hopeiset paljetit.

Kaikki Lavlian handiratyynyt ovat aidoista vintage handiroista valmistettuja uniikkeja kappaleita. Vuosikymmeniä vanhoissa kankaissa näkyy jonkin verran ajan patinaa, epätäydellisyyttä joka kertoo tarinaa, ikään kuin kauneuspilkkuja tai naurujuonteita. Tässä tyynyssä yhden paljettitupsun hopealevyissä on korroosiota.

Tyynyjen tausta ja terenauha on napakkaa puuvillaa, sivussa vetoketju. Ei sisällä sisustyynyä.

 

OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä


Tilaa ke 19.12 mennessä ja tilaus ehtii perille Jouluksi!