Puhelintilaukset ARKISIN 040 7273679

Vintage berber tyynynpäällinen *4

95,00

Varasto loppu

Tuo ripaus boheemia fiilistä kotiisi tällä upeasti kirjotulla, luonnonmateriaaleista käsinkudotulla berber tyynyllä, jossa kimmeltää rivi hopeisia paljetteja.

Tyynynpäälliset ovat marokkolaista käsityötä kauneimmillaan. Kuviointi toistaa perinteisiä heimosymboleja ja väritystä. Vintage matoista on valmistettu Lavlialle unikkeja tyynynpäällisä, joilla luot kotiin hieman taianomaista Tuhannen ja yhden yön tunnelmaa. Tämä paksusta villasekoitteesta valmistettu tyyny käy hyvin myös lattialle.

Todellinen vintage aarre, jonka tunnelma lumoaa!

– Koko noin 40x60cm
– Pääosin villaa
– Valmistettu käsin
– Valmistusmaa Marokko
– Vintage tuote jossa ajanpatinaa

Kuvaus

Berber tyynyt ja matot on yleisimmin valmistettu villasta, puuvillasta ja pellavasta. Väritys on perinteisesti punasävyinen ja yhdistelee eri valkoista ja mustaa, toki sekaan on eksynyt väriläiskiä mm.sinistä, keltaista ja vihreää. Tunnusomaista on kuitenkin perinteiset heimosymbolit kuviointina.

Kaikki Lavlian berbertyynyt ovat aidoista vintage matoistaa valmistettuja uniikkeja kappaleita. Vuosikymmeniä vanhoissa kankaissa näkyy jonkin verran ajan patinaa, epätäydellisyyttä joka kertoo tarinaa, ikään kuin kauneuspilkkuja tai naurujuonteita. Tyynyt ovat arviolta 50-80-luvulta.

Sivussa vetoketju. Ei sisällä sisustyynyä. Tausta vastaavaa koristelematonta punertavaa villaa.

OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä