Puhelintilaukset ARKISIN 040 7273679

puuleimasin, mandala 3

13,00

Varasto loppu

Koriste-esineestä kirjapainoksi, ja välillä askartelijan taitaviin käsiin – nämä artesaanien käsin kaivertamat suomalais-intilaisen perheyrityksen, Blockwallahin, upeat leimasimet ovat todellisia sisustuksen käyttötuotteita!

Blockwallah-leimasimilla painat kortit, kankaat, koristepaperit ja valmistat askartelumassasta vaikkapa juhlakoristeet. Käyttömahdollisuuksia on rajattomasti, tai sitten vain nautit sen omasta kauneudesta osana sisustusta.

Tuotanto Intiassa tukee paikallisia yhteisöjä, nojaa vahvasti eettiseen toimintaan ja kaikki puu on kestävän kehityksen mukaista intilaisena ruusupuunakin tunnettua seesampuuta.

Asiakkaiden arvostelut

5 Perustuen 6 arvosteluun
5 Tähti
100% 
6
4 Tähti
0% 
0
3 Tähti
0% 
0
2 Tähti
0% 
0
1 Tähti
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
AK
10/11/2017
Anne K.
FI

Hamam-pyyhe Maui 20% bambua

Nopeasti tuli lähetys. Ja aivan mahtava tuote. Tykkää kovasti. Pieneen tilaan imukykyinen pyyhe.

A
06/09/2017
Anonymous
FI

Huippuhyvä!

Tämä pyyhe on kevyempi ja menee pieneen tilaan, mutta mikä parasta: kuivaa paremmin kuin paksumpi hamam-pyyheeni!

A
28/08/2017
Anonymous
FI

Maui-pyyhe

Tilaus oli helppo tehdä, toimitus oli nopea. Pyyhe on monikäyttöinen, hyvä matkoilla, menee pieneen tilaan.

A
23/07/2017
Anonymous
FI

Loisto-ostos ja erinomainen palvelu

Tilaus toimitettiin erittäin nopeasti (tilasin sunnuntai-iltana ja oli postissa tiistaina). Ihana yllätys oli personoitu viesti ja kaunis paketointi. Pyyhkeet ovat fantastiset - pehmeät, suuret, kuivaa erittäin hyvin ja menee todella pieneen tilaan.

A
27/12/2016
Anonymous
FI

Vastaa kuvausta täydellisesti

Pyyhe vastaa täysin tuotekuvausta: imukykyinen, pehmeä, menee pieneen tilaan ja kuivuu nopeasti. Täydellinen pyyhe urheilukassiin ja matkalle. Ainoa asia, mikä etukäteen epäilytti, oli se, että pyyhkeen saa pestä vain 40 asteessa. Se on mielestäni liian alhainen lämpötila vaaleille tekstiileille. Olen kuitenkin pessyt pyyhkeen nyt 60 asteessa ja ainakin yhden pesun jälkeen vaikuttaisi siltä, että pyyhe kestää hyvin kuumempiakin pesuasteita. Toimitus oli nopea ja asiakaspalvelu vastasi nopeasti lisätietopyyntöihin. Suosittelen!

Kuvaus

Blockprinting on yksi vanhimmista painamisen muodoista, jonka jäljet johtavat tuhansien vuosien taakse Intiaan, Kiinaan ja Japaniin. Pitkästä historiastaan johtuen tekniikoita on monia, mutta oleellisimmin block painannassa siirrettään väriä kaiverretun leimasimen avulla alustaan. Itse kaiverrus on tarkkaa ja aikaa vievää käsityötä.

Valmistus:
Blockwallah = ‘Block’ (leimasin) + ‘wallah’ (hindinkielinen sana myyjä), on suomalais-intilainen perheyritys, joka on erikoistunut tuottamaan vuosituhansien perinteet omaavia puisia leimasimia. Blockwallah -puuleimasimet kaiverretaan käsin kestävän kehityksen mukaisesta seesampuusta. Leimasinten valmistus työllistää pienissä kylissä asuvia artesaaneja sekä tarjoaa mahdollisuuden elinkeinoon monille köyhyydessä eläneille ihmisille. Perinteisesti miehet hoitavat puun kaiverruksen ja naiset huolehtivat valmiit tuotteet lähetyskuntoon. Yrityksen eettiset arvot, tuotteiden pitkäikäysyys ja monikäyttöisyys on ainakin vakuuttanut meidät Lavlia-verkkokaupassa!

Käyttö ja hoito:
Blockwallah-leimasimet sopivat erinomaisesti kankaanpainantaan, mutta voit käyttää leimasimia myös puun leimaamiseen, erilaisten massojen pintakuviointiin tai tehdä upeita papereita ja kortteja! Käsinkaiverrettu leimasin on myös viehättävä koriste-esine ja sopii erinomaisesti lahjaksi.

Voit käyttää leimaamiseen erityisesti kankaanpainantaan tarkoitettuja värejä tai akryylimaaleja. Käytä leimatessa alustana tasaista ja hieman joustavaa materiaalia, esim. sanomalehteä tai vaikka silityslautaa, jotta maali tai leimasinväri tarttuu tasaisesti koko kuvion alueelta. Leimasimen voi käytön jälkeen huuhdella juoksevan veden alla ja tarvittaessa harjata pehmeällä harjalla puhtaaksi. Leimasimet sopivat hyvin myös lasten käteen.

Painaminen on helppoa ja hauskaa!

Tuotetietoa:
Jokaisen leimasimen mukana on lyhyt englanninkielinen käyttöohje. Lisää leimasinten käytöstä voi lukea Lavlian blogista.

 

OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä