Puhelintilaukset ARKISIN 040 7273679

Käsinkudottu puuvillamatto, 60×145 cm, harmaa meleerattu

50,00

Varasto loppu

Maton kude on trikoomaista puuvillasekoitetta. Väritys meleerattu vaaleanharmaa. Loimilanka ja hapsut ovat luononvalkoiset. 

Lavlian käsinkudotut matot valmistetaan taitavien artesaanien toimesta Portugalissa. Kangaspuut viuhuten vuosien kokemuksen omaavat kutojanaiset tekevät erityisen kauniita, uniikkeja mattoja perinteitä kunnioittaen, mutta modernilla twistillä. Jokainen matto on oma yksilönsä eikä toista täysin samanlaista tule vastaan. Jopa monet kuteista ovat pieneriä ja aivan ehdottomasti laadukkaita.

Näillä matoilla on tarina, joka voi jatkua pitkään uudessa kodissaan!

Kuvaus

Laadukas käsinkudottu puuvillasekoitematto, jonka käyttökohteen löytänee helposti, ellet sitten tarvitse useamman. Oli se olohuone, makuuhuone, keittiö tai eteinen – you name it – Lavlian kaunis matto päivittää tilan kodikkaaksi.

Lavlian matoissa yhdistyy perinteitä kunnioittava portugalilainen käsityötaito, moderni ulkonäkö, raikkaat raidat ja hillitty värimaailma. Suomalaiseen sisustukseen nappivalinta!

Valmistus:
Portugalissa on pitkät käsityöperinteet, eritoten mattojen kudonnassa. Käsin kutomisen taito perityy sukupolvelta toiselle ja on meidän onneksemme enenevissä määrin taas suosiossa. Lavlian puuvillamatoista jokainen on ajatuksella valmistettu oma yksilönsä. Materiaalit hankitaan pienerissä paikallisesti. Matto on uniikki käsinkudottu kappale ja siinä saattaa esiintyä käsityölle ominaisia pieniä epätasaisuuksia, nämä eivät ole virheitä vaan kauneuspilkkuja.

Tuotetietoa:
Koko saattaa poiketa muutaman sentin ilmoitetusta. Materiaali 100% puuvilla. Musta-valkoisessa kuteessa on ihana vähän pörheä tekstuuri, kaunis pinta ja valkoiset hapsut. Pehmeää mutta napakkaa kudosta joka tuntuu ihanalta paljaiden varpaiden alla.

Pesuohje: Kemiallinen pesu tai retki mattolaiturille. Hellävarainen käsinpesu raikastaa ilmeen.

Suosittelemme kaikkien mattojemme kanssa alla käytettäväksi liukuestettä.

 

Lisätiedot

Mitat 200 × 140 cm
OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä