Puhelintilaukset 040 7273679 / arkisin klo.10-17

Käsinkudottu puuvillamatto, 50×90 cm, raita 3

25,00

Varasto loppu

Lavlian käsinkudotut puuvillamatot valmistetaan taitavien artesaanien toimesta Portugalissa. Kangaspuut viuhuten vuosien kokemuksen omaavat kutojanaiset tekevät erityisen kauniita, uniikkeja mattoja perinteitä kunnioittaen, mutta modernilla twistillä. Jokainen matto on oma yksilönsä eikä toista täysin samanlaista tule vastaan. Jopa monet kuteista ovat pieneriä ja aivan ehdottomasti laadukkaita.

Näillä matoilla on tarina, joka voi jatkua pitkään uudessa kodissaan!

Tuotetunnus (SKU): MAT-sma-3 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Laadukas käsinkudottu 50x90cm kokoinen puuvillamatto, jonka sopii erinomaisesti eteiseen kynnysmatoksi taikka kylpyhuoneeseen.

Lavlian matoissa yhdistyy perinteitä kunnioittava portugalilainen käsityötaito, moderni ulkonäkö, raikkaat raidat ja hillitty värimaailma. Suomalaiseen sisustukseen nappivalinta!

Valmistus:
Portugalissa on pitkät käsityöperinteet, eritoten mattojen kudonnassa. Käsin kutomisen taito perityy sukupolvelta toiselle ja on meidän onneksemme enenevissä määrin taas suosiossa. Lavlian puuvillamatoista jokainen on ajatuksella valmistettu oma yksilönsä. Materiaalit hankitaan pienerissä paikallisesti. Matto on uniikki käsinkudottu kappale ja siinä saattaa esiintyä käsityölle ominaisia pieniä epätasaisuuksia, nämä eivät ole virheitä vaan kauneuspilkkuja.

Tuotetietoa:
Koko saattaa poiketa muutaman sentin ilmoitetusta. Materiaali 100% puuvilla. Kuteessa on ihana tekstuuri, kaunis eläväinen pinta sekä valkoiset hapsut. Kudosta on pehmeää, mutta napakkaa ja tuntuu ihanalta paljaiden varpaiden alla.

Pesuohje: Kemiallinen pesu tai retki mattolaiturille. Hellävarainen käsinpesu raikastaa ilmeen.

Suosittelemme kaikkien mattojemme kanssa alla käytettäväksi liukuestettä.

Note:
Mikäli löysit maton myytyjen uniikkikappaleiden joukosta muttet usko kotisi olevan täydellinen ilman omaa kappalettasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin selvitämme josko saman sorttinen matto onnistutaan valmistamaan tilauksesta sinua varten.

Lavlia-verkkokauppalaisten mielestä tämän tuotteen kanssa pistämättömästi yhteen sopii:

Lisätiedot

Mitat 200 × 140 cm
OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä