Puhelintilaukset ARKISIN 040 7273679
Ale!

KASHMIRVILLAPIPO, luonnonvalkoinen

49,00 31,20

Varasto loppu

Vastuullisesti tuotettu pehmeä kashmirpipo lämmitää päätä ja sydäntä

Simppeli luonnonvalkoinen (ei kovin kermansävyinen) pipo kehystää kasvot kauniisti! Ihanan pehmeä tekstuuri pitää pään lämpöisenä muttei hiosta tai kutita. Pipoa voi pitää reuna kännettynä tai pidempänä beanie tyyliin. Kashmir-villapipot kudotaan Nepalissa ja niiden valmistajille maksetaan oikeudenmukainen korvaus. Valmistuttaja on suomalainen Store Of Hope.

Materiaali: 50% kashmirvillaa ja 50% lampaanvillaa (mulesing free)
Leveys litteenä: cm pituus cm
Väri: luonnonvalkoinen
Brändi: Store of Hope

Lue lisää näiden reilujen ja vastuullisten kashmirtuotteiden valmistuksesta ja hoidosta alta tuotekuvauksesta. Saatavana myös yhteensopivia huiveja.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Store of Hopen ihastuttava kashmir-villapipo on paljon muutakin kuin uusi asuste. Ohessa muutama ajatus miksi me Lavliassa tykkäämme näistä niin kovin.

– Ajaton ja tyylikäs luottotuote
– Lämmin ja mukava, ei kutita
– Vastuullisesti tuotettu
– Helppohoitoinen ja kestävä
– Luonnonmateriaalia
– Kauniit värivaihtoehdot
– Kotimainen brändi, jolla vastuulliset arvot

Tuotteiden valmistuksesta ja eettisyydestä:

Kashmirvilla saadaa kashmirvuohista jotka laiduntavat Keski-Aasia vuorilla. Kylmän talven aikana vuohet kasvattavat paksun alusvillan, joka kevään tullen harjataan talteen. Kashmirvilla on ainutlaatuinen villakuitu: pehmeä, kevyt, hengittävä eikä se kutita. Kashmirvilla toimii parhaiten sekoitettuna toiseen kuituun ja siksi tässäkin tuotteessa on mukana lampaanvillaa (mulesing free). Se takaa tuotteen kestävyyden.

Kun villa on kehrätty langaksi, se kudotaan Nepalissa. Nepal on yksi maailman suurimmista kashmirtuottajista. Store of Hopen tuotteet valmistaa nepalilainen perheyritys, jonka arvoja ovat LAATU ja EETTISYYS. Yritys pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista maksamalle heille oikeuden mukaista palkkaa ja järjestämällä hyvät työolosuhteet. Yrityksen eettisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu myös huolehtiminen työntekijöiden sosiaaliturvasta ja eduista, jotka eivät automaattisesti kuulu nepalilaiseen yritysvastuuseen.

“Demand quality, not just in the products you buy, but in the life of the person who made it. ” -Orsola de Castro

Huolto:

Säännöllinen tuuletus ja harva hellävarainen käsinpesu pitää pipon kunnossa pitkään. Tarvittaessa sen voi kammata neulekammalla. Iso osa tekstiilien elinkaaren ympäristövaikutuksista aiheutuu niiden pesusta, joten turhaa pesua kannattaa välttää. Villa on itsestään puhdistuva ja raikastuu tuuletuksella.

Store of Hopesta:

Store of Hope valmistuttaa ja maahantuo Suomeen vastuullisesti tuotettuja asusteita. Monilla Nepalin matkoillaan Store of Hopen perustanut Eeva on luonut mahdollisuuden toimia suoraan, ilman välikäsiä, pienen Nepalilaisen perheyrityksen kanssa, mikä mahdollistaa myös edulliset hinnat laadukkaille kashmirtuotteille. Vastuullinen ja reilu tuotanto tarkoittaa Store of Hopelle mm. reilua korvausta tuotteiden valmistajille ja työpaikkoja myös naisille. Eeva myös tuntee kaikki valmistajat henkilökohtaisesti ja tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä.

Saatat myös pitää...

OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä