Puhelintilaukset ARKISIN 040 7273679
Ale!

KASHMIRPANTA, vadelma

47,00 37,60

Varasto loppu

Vastuullisesti tuotettu, pehmeä ja ylellinen panta

Neulottu panta lämmittää viileässä muttei hiosta. Se on helppo yhdistää asuun kuin asuun ja oiva myös kuljettaa mukana. Pannassa on pieni käsintehty messikinen laatta ja solmuyksityiskohta edessä. Kashmirvilla on ainutlaatuinen villakuitu: pehmeä, kevyt, hengittävä eikä se kutita. Kashmirvilla toimii parhaiten sekoitettuna toiseen kuituun ja siksi tässäkin pannassa on mukana lampaanvillaa. Se takaa tuotteen kestävyyden.

Kashmirtuotteet kudotaan käsin Nepalissa ja niiden valmistajille maksetaan oikeudenmukainen korvaus. Valmistuttaja on suomalainen Store Of Hope, jonka tuotteet tehdään reilun kaupan periaatteella.

Materiaali: 50% kashmirvillaa ja 50% laadukasta lampaanvillaa (mulesing free)
Koko: onesize / ympärys 54 cm (joustaa), korkeus 15 cm
Brändi: Store of Hope

Lue lisää näiden reilujen ja vastuullisten kashmirtuotteiden valmistuksesta ja hoidosta alta tuotekuvauksesta.

Tuotetunnus (SKU): kashmirpanta-vadelma Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Store of Hopen ihastuttavat kashmirtuotteet ovat paljon muutakin kuin uusi asuste. Ohessa muutama ajatus miksi me Lavliassa tykkäämme näistä niin kovin.

– Ajaton ja tyylikäs vaatekaapin luottotuote
– Monikäyttöinen
– Vastuullisesti tuotettu
– Helppohoitoinen ja kestävä
– Luonnonmateriaalia
– Kauniit värit
– Kotimainen brändi, jolla hyvät, eettiset arvot ja työllistävä vaikutus yhteisössä

Valmistuksesta:

Kashmirvilla saadaan kashmirvuohista, jotka laiduntavat Keski-Aasia vuorilla. Kylmän talven aikana vuohet kasvattavat paksun alusvillan, joka kevään tullen harjataan talteen. Kashmirvilla on ainutlaatuinen villakuitu: pehmeä, kevyt, hengittävä eikä se kutita. Kashmirvilla toimii parhaiten sekoitettuna toiseen kuituun ja siksi tässäkin pannassa on mukana lampaanvillaa. Se takaa tuotteen kestävyyden.

Kun villa on kehrätty langaksi, se kudotaan lopputuotteeksi Kathmandussa Nepalissa. Nepal on yksi maailman suurimmista kashmirtuottajista. Store of Hope tuotteet on valmistanut nepalilainen perheyritys, jonka arvoja ovat LAATU ja EETTISYYS. Yritys pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista maksamalla heille oikeuden mukaista palkkaa ja järjestämällä hyvät työolosuhteet. Yrityksen eettisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu myös huolehtiminen työntekijöiden sosiaaliturvasta ja eduista, jotka eivät automaattisesti kuulu nepalilaiseen yritysvastuuseen.

“Demand quality, not just in the products you buy, but in the life of the person who made it. ” -Orsola de Castro

Huolto:

Säännöllinen tuuletus ja harva hellävarainen käsinpesu pitää kashmirtuotteet kunnossa pitkään. Tarvittaessa pannan voi kammata neulekammalla. Iso osa tekstiilien elinkaaren ympäristövaikutuksista aiheutuu niiden pesusta. Villa on itsestään puhdistuva ja raikastuu tuuletuksella.

Store of Hopesta:

Store of Hope valmistuttaa ja maahantuo Suomeen vastuullisesti tuotettuja asusteita. Monilla Nepalin matkoillaan Store of Hopen perustaneet Eeva ja Anna ovat luoneet mahdollisuuden toimia suoraan, ilman välikäsiä, pienen Nepalilaisen perheyrityksen kanssa, mikä mahdollistaa myös kohtuulliset hinnat laadukkaille kashmirtuotteille. Vastuullinen ja reilu tuotanto tarkoittaa Store of Hopelle mm. reilua korvausta taidokkaille kutomotyöntekijöille ja työpaikkoja myös naisille.

Saatat myös pitää...

OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä