Puhelintilaukset ARKISIN 040 7273679

hamam-pyyhe, Luna, musta

39,00

Varasto loppu

Boheemin tyylikäs!

Lavlian Luna hamam-pyyhkeessä on pehmeä vohvelipinta ja boheemi galaxi teema. Ne ovat erittäin kevyitä ja hyvin hyvin pieneen tilaan meneviä, siis erinomaisia mukana reissussa. Pyyheliina kuivaa hyvin ja toimii yhtälailla ranta-alusena, torkkupeittona kuin pöytäliinana. Pehmeän tekstuurin ja notkeuden johdosta tämä hamam-pyyhe on näppärä myös huivina tai shaalina. Hamam-pyyhkeet ovatkin monikäyttöisiä ja meidän Lavlialaisten ehdottomia suosikkeja.

Mikäli etsit pientä arjen luxusta, hitusta boho-henkeä sisustukseen tai kompaktia reissukaveria niin löysit etsimäsi.

– väri: musta ja vaaleassa kuviossa kuu ja tähtiä
– koko n. 90x175cm
– 100% puuvillaa
– valmistettu Turkissa

Kuvaus

Näiden pyyhkeiden juuret juontavat kauas historiaan ja turkkilaisiin kylpylöihin – hamameihin. Kevyet ja ilmavat hamam-pyyhkeet ovat ideaalisia matkakumppaneita, treenipyyhkeitä ja keveinä mukava kantaa menossa mukana. Pyyhkeet toimivat myös ranta-ja picnic-alustana, pöytäliinana, laudeliinana, torkkupeittona, huivina, ja voihan siihen kapaloida vauvakin. Hamam-pyyhkeiden monikäyttöisyys, keveys ja erinomainen imukyky on valloittanut jo monen monta käyttäjää.

 

Syitä miksi valita hamam-pyyhe:
– kevyt ja mahtuu pieneen tilaan
– erinomainen kuivauskyky
– kuivuu nopeasti
– monikäyttöinen; pyyhkeestä huiviksi ja sohvalta matkalaukkuun
– kätevä treenaajalle, kaunis kotiSpahan
– oikein huollettuna pitkäikäinen ja paranee käytössä
– ekologinen
– laaja valikoima tyylejä ja värejä
– sopii hyvin lahjaksi
– ekologinen, koneelliseen mahtuu monta eikä vaadi pesua alvariinsa


Käyttö ja hoito:

Hamam-pyyhkeen imukyky on vähintään yhtä hyvä kuin paksun froteisen pyyhkeen. Erinomainen imukyky perustuu niissä käytettävien lankojen pitkiin säikeisiin ja perinteiseen kudontatekniikkaan. Koska pyyhkeet ovat niin ohuita ja kevyitä ne myös kuivuvat nopeasti. Pyyhkeet pehmenevät ja niiden imukyky jopa paranee käytössä. Pinta on elävä ja hengittävä. 

Konepesu fosfaatittomalla & zeoliitittomalla pesuaineella on hellävaraisin ja paras tapa huoltaa pyyhettä. Vältä huuhteluaineita sillä ne heikentävät imukykyä tukkimalla kuidut. Pehmeimmät pyyhkeet saat matalalla lämmöllä kuivausrummun kautta, mutta muista poistaa pyyhe ajoissa, mieluiten hieman kosteana ja venytellä muotoonsa. Muista pestä pyyheliina ennen käyttöä. Puuvillalle sopiva pesulämpötila on < 60 astetta.


Valmistus:

Lavlian aidot hamam-pyyhkeet valmistetaan 100% turkkilaisesta puuvillasta. Taidokkaat kutojat noudattavat perinteisiä tekniikoita ja jokainen solmu on näppärien sormien solmima. Valmistusmaa on Turkki.


Tuotetietoa:

Pyyheliinan koko noin 90x175cm.  100% puuvillaa.

 

Saatat myös pitää...

OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä