Puhelintilaukset ma-pe klo 10-16 040 7273679

hamam-pyyhe, LOMBOK, turkoosi

34,00

Varasto loppu

Reipas ja raikas vaalea turkoosi!

Lombok hamam-pyyhkeet ovat hieman tavallista vahvempia, sillä niihin on käytetty enemmän lankaa kauniin pintakuvioinnin luomiseksi. Lombok hamamit sopivat  pyyhekäytön lisäksi erinomaisesti shaaliksi lämmittämään viileällä ja timanttisen struktuurin ansioista ovat muutenkin timanttisia! Ne ovat muiden hamam-pyyhkeiden lailla keveitä, pieneen tilaan mahtuvia ja erittäin hyvin kuivaavia ja toimivat yhtälailla ranta-alusena, torkkupeittona ja huivinakin. Kaikki hamam-pyyhkeet ovat monikäyttöisiä ja meidän Lavlialaisten ehdottomia suosikkeja – what is there not to love!

– koko 90x180cm
– 100% Öko-tex puuvillaa
– käsinkudottu eettisissä työoloissa
– valmistusmaa Turkki
– pyyhkeen paino n. 480g

Kuvaus

Näiden pyyhkeiden juuret juontavat kauas historiaan ja turkkilaisiin kylpylöihin – hamameihin. Kevyet ja ilmavat hamam-pyyhkeet ovat ideaalisia matkakumppaneita, treenipyyhkeitä ja keveinä mukava kantaa menossa mukana. Pyyhkeet toimivat myös ranta-ja picnic-alustana, pöytäliinana, torkkupeittona, huivina, ja voihan siihen kapaloida vauvakin. Hamam-pyyhkeiden monikäyttöisyys, keveys ja erinomainen imukyky on valloittanut jo monen monta käyttäjää.

 

Syitä miksi valita hamam-pyyhe:
– kevyt ja mahtuu hyvin pieneen tilaan
– erinomainen kuivauskyky
– kuivuu nopeasti
– monikäyttöinen; pyyhkeestä huiviksi ja sohvalta matkalaukkuun
– kätevä treenaajalle, kaunis kotiSpahan
– oikein huollettuna pitkäikäinen ja paranee käytössä
– laaja valikoima tyylejä ja värejä
– sopii hyvin lahjaksi


Käyttö ja hoito:

Hamam-pyyhkeen imukyky on yhtä hyvä kuin paksun froteisen pyyhkeen. Erinomainen imukyky perustuu niissä käytettävien lankojen pitkiin säikeisiin ja perinteiseen kudontatekniikkaan. Koska pyyhkeet ovat niin ohuita ja kevyitä ne myös kuivuvat nopeasti. Pyyhkeet pehmenevät ja niiden imukyky paranee käytössä.

Konepesu fosfaatittomalla pesuaineella on hellävaraisin ja paras tapa huoltaa pyyhettä. Vältä huuhteluaineita sillä ne heikentävät pyyhkeiden imukykyä tukkimalla kuidut. Pehmeimmät pyyhkeet saat matalalla lämmöllä kuivausrummun kautta, mutta muista poistaa pyyhe ajoissa, mieluiten hieman kosteana. Puuvillalle sopiva pesulämpötila on < 60 astetta.

Suosittelemme pyyhkeen pesemistä jopa kahdesti ennen käyttöönottoa. Uusi pyyhe pehmenee käytössä ja pesujen myötä kuivaavat ominaisuudet paranevat.

Lavlian blogissa on lisää hamam-pyyhkeiden käytöstä ja ohjeet kuinka sitoa auenneet solmut.


Valmistus:

Lavlian Lombok hamam-pyyhkeet valmistetaan 100% turkkilaisesta Öko-tex-standardoidusta puuvillasta. Taidokkaat kutojat noudattavat perinteisiä tekniikoita ja jokainen solmu on näppärien sormien solmima. Valmistusmaa on Turkki.


Tuotetietoa:

Koko: 90x180cm. 100% puuvillaa. Pyyhe saattaa kutistua hieman ensimmäisessä pesussa.

 

Saatat myös pitää...

OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä