Puhelintilaukset ARKISIN 040 7273679

Hei, kiva kun pistäydyit!

”Oi kuinka lavlia!” huudahti kauppiaan englanninkielen lehtorina työskennellyt isoäiti aina nähdessään jotain kaunista ja ihanaa. Saman ihastuneen reaktion me haluamme tuottaa sinulle ja tämä silmällä pitäen olemme keränneet persoonallisia ja viehättäviä tuotteita kauppaamme.

Lavlian tuotevalikoima on kuin aarrearkku jonne on metsästetty yksilöllisiä tuotteita kotoa Suomesta ja ihanuuksia maailmalta sinun iloksi. Monet tuotteista ovat Lavlian itse maahantuomia ja myynnissä vain pieninä erinä. Uniikkien aarteiden lisäksi tarjoamme tarkoin valikoituja merkkituotteita, joiden uskomme luovan hyvää fiilistä kotiin. Lavliassa me kiinnitämme huomioita yksityiskohtiin, arvostamme käsityötä ja käsityöläisiä sekä pidämme tuotteista joilla on tarina.

Lavlia on hituseni boheemi, ehdottomasti persoonallinen ja uskoo että sen viimeisen silauksen kotiin tuo tunnelma ja pienet detaljit. Me haluamme auttaa sinua luomaan kodistasi omannäköisesi keitaan, jossa voit rauhassa hengähtää ja todeta ”Oi kuinka lavlia!”.

Tervetuloa Lavlia-verkkokauppaan!

Lotta

OSTAMINEN

Oma tili
Ostoskori/Kassa
Toimitusehdot
Palautukset
Turvalliset maksutavat

INFO
YHTEYSTIEDOT

LAVLIA OY

Pyhäjärvenkatu 5 A
33210 Tampere

Puhelin 040 7273679
(arkisin 10-17)

info(at)lavlia.fi

SEURAA MEITÄ
Lavlia somessa

Tarjoukset ja uutuustuotteet sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirje tästä